Drie fantastische eenakters!Een lichte lunch (Peter van Straaten)

Met Dorothé Hoekstra, Judith de Lange en Sandro Swen


Twee zussen, Suzan en Jenny, zijn net op bezoek geweest bij hun moeder in een verzorgingsflat. Nu lunchen ze  samen in een modern, duur restaurant. Het moet een gezellige lunch worden en de nare nasmaak van het zojuist afgelegde bezoek moet worden weg gedronken. De zussen drinken dus teveel en daardoor raken de tongen los en komen enkele pijnlijke dingen aan de orde. Ze praten over:  moeder, hun overleden vader, diens levenswandel  en onthullingen over de man van een van de zussen. De ober speelt een geheel eigen rol in dit stuk. Suzan hecht zeer aan ‘verplichte’ emoties en reacties en aan wat ‘in’ is. Soms geneert ze zich voor haar zus Jenny, die spontaan is, wat naïef, non-conformistisch en kan genieten van de simpele dingen. Dit is een hilarisch bitterzoet stuk!


De komst van Pedro Garcia (Guus Kok)
Met Elise Fernandez, Elígio Pessoa, Sandro Swen en Peter de Waard


Het ene moment ben je vrijheidsstrijder, het andere moment word je terrorist genoemd. Het is een voortdurend stuivertje wisselen in de absurdistische wereld van machthebbers en hun dienaren.


Onder Erewoord Retour (Guus Kok)
Met Elise Fernandez, Dorothé Hoekstra, Elígio Pessoa, Peter de Waard en David Zuilhof


Tegenwoordig ‘swipen’ we maar. Of er in essentie veel verandert is, is de vraag. Ooit lang geleden, bestonden er contactadvertenties, die raadpleegde je als je een partner zocht. Die stonden in de kranten en daar kon je dan op reageren en maakte je in een daarvoor geschikt etablissement een eerste afspraak. Daar ging je dan met kloppend hart naar toe in de hoop van, ….. daar zit misschien wel de ware ….. Vier wanhopige, zeer verschillende personages, zijn op zoek naar? Een avond niet alleen zijn? De juiste partner? Een avond lol? Of seks?


Speeldata:
Vrijdag 2 juni om 20.00 uur
Zaterdag 3 juni om 20.00 uur
Zondag 4 juni om 14.00 uur


Locatie:

Badhuistheater
Boerhaaveplein 28, 1091 AT Amsterdam
Drie voorstellingen voor € 15,- (excl reserveringskosten)


Kaarten nu verkrijgbaar via de site van het badhuistheater of scan:
E-mail